Blodprop? Nej tak!

Links

Sundhed.dk er en omfattende side, der omhandler næsten alt om sundhed og sygdom.
På længere sigt vil man kunne læse sin journal fra det hospital, hvor man eventuelt har været indlagt.
Man kan også kommunikere med sin læge via E-mail og f.eks. få fornyet recepter.

På Netdoktor om selvstyret AK-behandling kan man læse en beskrivelse af, hvad det vil sige at være i selvkontrol.

Diabetesforeningen kan også med fordel bruges, da diabetikere i selvkontrol har mange af de samme udfordringer som AK-patienter - dog i højere grad.

Hjerteforeningen er mange AK-patiienter medlem af.

Test din medicin er sundhedsstyrelsens hjemmeside, hvor man kan søge på samtidig brug af medicin, naturlægemidler, stærke vitaminer, mineraler og grapefrugtjuice.
Man kan søge på enten navn eller indholdsstof - altså det stof, som virker i medicinen.

www.akpatient.dk Medlemsservice tlf. 7020 8603 e-mail:medlemsservice@akpatient.dk
Sponseret af Strategy A/S og Up-Site Aps